07.11.2019 – Realizovan je II dan radionica u Leposaviću

Drugi dan realizacije Eko Radionice, bio je rezervisan za predavanja na teritoriji opštine Leposavić. Predavanja su održana u tri sesije:

Prva sesija bila je namenjena studentima i sredjoškolcima, a održano je u novacionom centru Visoke ekonomske škole strukovnih studija Peć u Leposaviću. Logističku podršku za ovo predavanje dobili smo od Dr Slaviše Milića, direktora škole i Dr Sonje D. Radenković, koordinatora inovacionog centra na Visokoj ekonomskoj školi strukovnih studija Peć u Leposaviću.

Predavanja u Eko Radionici na temu “Otpad kao resurs” odrzao je dr Ivica Ristović pred oko 100 studenata i srednjoškolaca, a utiske možete videti u galeriji koja sledi.

http://rtvmir.com/strana/arhiva/predavanje_strucnjaka_na_temu_zastita_zivotne_sredine_os_leposavic/45010

Druga i treća sesija održane su u prostorijama medijateke u osnovnoj skoli “Leposavić”, u Leposaviću uz logističku podršku direktorke Mirjane Barać. Realizovane su posebne sesije za stariju i mladju uzrasnu grupu ucenika, Predavanja su realizovali dr Marija Stojmenović i dr Milan Kragović, a na sesijama je bilo ukupno 160 djaka. Detalje pogledajte u galeriji koja sledi.

I PREDAVANJE NAMENJENO STARIJOJ UZRASTNOJ GRUPI

II PREDAVANJE NAMENJENO MLADJOJ UZRASTNOJ GRUPI