Turisticka ponuda za adrenalinski Rafting na Ibru Spust Bez Granica !

SVIM LJUBITELJIMA AKTIVNOG ODMORA NA KOPONIKU NUDIMO ADRENALINSKI SPUST BEZ GRANICA NA 30 MINITA OD TURISTIČKOG CENTRA  SVAKE SUBOTE KADA SU MOGUĆI USLOVI ZA SPLAVARENJE

Komercijalna cena učešća za letnju turističku sezonu po osobi iznosi 30e

Aranžmana obuhvata:

  1. Prevoz od Turističkog centra Kopaonik do mesta Jarinje (Leposavić)
  2. Rafting niz Ibar – uz prateću opremu
  3. Ručak na cilju u Rudnici (Raška)
  4. Povratni prevoz do Turističkog centra Kopaonik

Grupa koja splavari u čamcu može biti od 6 do 8 osoba sa još naša dva vozača čamca.

Organizacija Splavarenje Ibrom Spust Bez Granica iz Leposavića je na raspolaganju svim zainteresovanim za ovu vrstu rekreacije na vodi u vrelom letnjem periodu.

Naš deo Ibra, po svojoj brzini i opasnosti za sve učesnike, ne spada u reke visokog rizika već mogu da splavare i početnici i iskusni splavari jer ima dovoljan broj dobro osiguranih brzaka ali i tišaka kako bi svako mogao da oseti draž veslanja a ujedno i imao vremena za kupanje u reci.

Uz sve ove mogućnosti naš deo Ibra svakako treba posetiti i uporediti sa sličnim destinacijama i dati mu šansu da stoji na listi interesantnih turističkih destinacija.

Svako ko splavari potrebno je samo da ponese svoj identifikacioni dokument dok je organizacija i realizacija ponude na našoj organizaciji.

JEDNODNEVNA PONUDA

Ukoliko želite da nas posetite ali želite da koristite sopstveni prevoz, molimo vas das a našeg sajta skinete detaljno uputstvo kako da dođete do našeg kampa.

Dolazak u kamp u prepodnevnim časovima,preporučeno vreme dolaska je oko 11h.

Nakon dočeka u kampu, podeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svako dobija neoprenska odela, odela koja su specijalno namenjena za duži boravak u vodi . Cipele tj čizme, takođe napravljen od neoprena. Prsluke za spasavanje, kao i kacige.

Ručak.

Na meniju specijaliteti našeg podneblja. Domaća čorba. Teletina ispod sača. Jagnjetina sa ražnja…

Kraj aranžmana.

NAPOMENA :
  • Ukoliko ste vegetarijanac,vegan ili ste na specijalnom režimu ishrane,molim Vas da nam pošaljete napomenu prilikom rezervacije ili prilikom dolaska u kamp.
  • Za realizaciju aranžmana ne postoji minimalan broj učesnika,možete biti i sami.
  • Prethodno iskustvo nije potrebno i ne morate biti plivač.

Šta poneti na rafting?