Rafting (ponuda) za sve ljubitelje splavarenja niz Ibar koji su gosti Kopaonika u letnjem periodu

Letnji vikend na Kopaoniku – otkij skrivene lepote…

JEDNODNEVNI ARANŽMAN 

SVIM LJUBITELJIMA RAFTINGA AKTIVNOG ODMORA  NA RECI IBAR, NUDIMO ADRENALINSKI SPUST BEZ GRANICA NA 50 MINITA OD TURISTIČKOG CENTRA KOPAONIK KADA SU ISPUNJENI USLOVI ZA SPLAVARENJE!

Komercijalna cena učešća u letnjoj turističkoj sezoni po osobi iznosi 40e

Aranžmana obuhvata:

  1. Prevoz od Turističkog centra Kopaonik do mesta Jarinje (Leposavić)
  2. Rafting niz Ibar – uz prateću opremu
  3. Ručak na cilju u Rudnici (Raška)
  4. Povratni prevoz do Turističkog centra Kopaonik

Grupa koja splavari u čamcu može biti od 6 do 8 osoba sa još naša dva vozača čamca (skipera).

Organizacija Splavarenje Ibrom Spust Bez Granica iz Leposavića je na raspolaganju svim zainteresovanim za ovu vrstu rekreacije na vodi u vrelom letnjem periodu.

Naš deo Ibra, po svojoj brzini i opasnosti za sve učesnike, ne spada u reke visokog rizika već mogu da splavare i početnici i iskusni splavari jer ima dovoljan broj dobro osiguranih brzaka ali i tišaka kako bi svako mogao da oseti draž veslanja a ujedno i imao vremena za kupanje u reci. Naši iskusni skiperi učestvovaće sa Vama na ovoj nezaboravnoj avanturi.

Uz sve ove mogućnosti naš deo Ibra svakako treba posetiti i uporediti sa sličnim destinacijama i dati mu šansu da stoji na listi interesantnih turističkih destinacija.

Svako ko splavari potrebno je samo da ponese svoj lični identifikacioni dokument dok je organizacija i realizacija ponude naša obaveza.

ARANŽMAN MOŽEMO DODATNO OBOGATITI DODATNIM SADRŽAJIMA I IZLETIMA UKOLIKO IZRAZITE ZAINTERESOVANOST ZA UPOZNAVANJE PODNOŽJA I OKOLINE KOPAONIKA. (PLANINARENJE, ALPINIZAM, RIBOLOV, POSETE VERSKIM OBJEKTIMA, POSETE BANJAMA I JOŠ MNOGO TOGA UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI DA NAPRAVITE OBILAZAK I UČEŠĆE U DODATNOJ PONUDI KONTAKTIRAJTE NAS….)

rafting ibrom cena u Srbiji ponuda, Serbian Adventures to Ibar, Rafting Ibrom - Facebook, NEZABORAVAN DOŽIVLJAJ NA RECI/ Rafting Ibrom, avanture na rec