Zbog nestabilne političko bezbedonosne situacije OTKAZUJEMO planirane aktivnosti !

Usled kontinualnog negativnog političkog pritiska nad našim gradjanima i institucijama na žalost prinuđeni smo da OTKAŽEMO jubilarni 20-ti Rafting Ibrom Spust Bez Granica koji je unapred predviđen i najavljen !

Na žalost, slanje pozitivne slike života na ovom prostoru nije moguće jer je nerealno prezentovati pozitvne prilike za život kada je kontinualno prisustvo naoružanih foramcija koji okupiraju naše sredine, hapse ljude, blokiraju noramlni rad institucaja i sprovode teror nad gradjanima !

Okupacione snage trude se da postave različita ograničenja i granice medju ljudima i građanima, prizivaju i pripremaju na rat formiraju bunkere na putevima, što izaziva strah i nelagodnost svih onih koji bi trebalo da dolaze kod nas !

Spust Bez Granica nastavlja sa svojim radom ali zbog odgovornog ponašanja prema svima smatramo da je pod ovim okolnostima ovo racionalno rešenje.

Splavarenje Ibrom - Rafting to Ibar

Rafting na Ibru predstavlja splavarenje i spustanje niz reku čamcima i splavovima u podnožju Kopaonika od opštine Leposavić do opštine Raška