Skijanje na Brezovici

 

 

 

Bezovica sa svojim vrhovima u Opštini Štrpce na krajnjem jugu Srbije (Kosova i Metohije) pravi je biser za sve ljubitelje skijanja i planinarenja. 

U zimskom periodu sa mnogo prirodnog snega i oštrim adrenalinskim stazama veoma je izazovana i privlačna dobrim skijašima koji pored šitokih i prostranih staza imaju prostora za free rajd skijanje, turno i uživanje u zimskim čarolijama na snegu.

Gostoprimljivi ljudi koji žive i rade u Štrpcu raduju se svakom gostu i prijatnim i domaćinskim odnosom poželeće vam i pružiti prijatan i ugodan boravak u njihovoj sredini.

Političke okolnosti koje prate okuženje i deo su svakodnovnice prave mentalnu barikadu svima da dodju i posete naš narod koji tu živi. Da se upoznaju sa  njima i razmene konkretna mišljenja i unaprede sardnju i podršku. Svaka poseta veoma znači i otvara prostor za pozitivno napredovanje svega. Našim prisustvom ohrabrujemo ljude da istraju zato treba se lično izboriti sa nametnutim mentalnim granicama. 

Galeraija koju prezentujemo govori više od reči. Slikovito je prikazan jedna dan boravka na brezovici od standardnog jutarnjeg doručka uz Šarski sir,odlaska boravka i  pa sve do povratka sa skijališta.  Svi koji su lično skromni i iskreni razumeće iskrenost, prirodnost koja vas okružuje na Brezovici. Pa zato probajte da odvojite deo svog vremena i posetite Brezovicu, Štrpce – Siriničku Župu ! Otkrijte zimsku lepoticu na Balkanu !

FREERIDE SKIJANJE – Neverovatan doživljaj na neutabanom snegu. Prostranstvo i lepota prirode pravi je generator pozitivne energije.

POSEBNA LEPOTA BREZOVICE U ZIMSKOM PERIODU

Panorama sa vrha Brezovice

Splavarenje Ibrom - Rafting on the Ibar river

Rafting na Ibru predstavlja splavarenje i spustanje niz reku čamcima i splavovima u podnožju Kopaonika od opštine Leposavić do opštine Raška