Realizovan je 18-ti Spust Bez Granica Rafting na Ibru

Uspešno smo realizovali sve planirane aktivnosti na Spustu Bez Granica broj 18. Na vreme smo pročistili reku za manifestaciju, pripremili kamp i sve aktivnosti koje smo zamislili. Takodje bezbedno i uspešno smo se spustili niz Ibar sve do Raške gde su nas dočekali prijatelji iz Raške . Na cilju je bio organizaovan ručak i koncert, dostupn bazen za sve učesnike kako bi se sredili za povratak. 

Ove godine manifestacija je pod pokroviteljstvom Opština Raške i Leposavić organizovana, i jedna i druga Opština sa svojim Turističkim Organizacijama dale su doprinos i podršku da se planirane aktivnosti realizuju. Naravno, uz dodatnu posebnu podršku i  naših prijatelja iz Opštine Zubin Potok  koji na različite načine i daju svoj  doprinos redovnim i ozbiljnim učešćem manifestacija ima svoju veličinu. Pozdravljamo i sve druge goste iz ostalih opština koji su svojim prisustvom uveličali sam dogadjaj.

I tako, bliži se kraj leta nadamo se da smo malo kod svih osvežili energiju i prikupili snagu za nove radne pobede . . . Do sledećeg druženja budite nam zdravi i nasmejani !!! 

 

Splavarenje Ibrom - Rafting to Ibar

Rafting na Ibru predstavlja splavarenje i spustanje niz reku čamcima i splavovima u podnožju Kopaonika od opštine Leposavić do opštine Raška