Svojim radom dajemo doprinose razvoju …Mi smo organiazacija mladih i entuzijasta iz Leposavića i Raške, koja svojim radom i resursima u letnjem periodu organizuje omladinu i daje kvalitetan sadržaj regionu Ibarske doline u podno Kopaonika!

Omladina koja je okupljena oko organizacije Splavarenje Ibrom “Spust Bez Granica” i prijatelja manifestacije i ove godine realiziovaće manifestaciju Spust Bez Granica.Nauči nešto novo u prirodi!

Naša omladinska organizacija poziva mlade i zainteresovane pojedice da budu naši saradnici i uživaju u prirodnom okruženju za predstojeći preiod i realizuju Spusta Bez Granica !

Ideja je sažeta u činjenici da mladi entuzijasti koji žele da učestvuju u programima radionica i ostalim aktivnostima u prirodi koje se mogu ostvariti kod nas upravo u periodu školskih raspusta, ispune svoje vreme korisnim saznanjima i interesantnim događajima u prirodi . Kulturnim, lepim aktivnostima oko letnjeg dogadjaja uključujemo i edukukujemo omladinu kroz realizaciju same ideje.Mladi uključenu kroz organizaciju sticali su različite korisne veštine koje će im sigurno značiti u životu….

 

05.-06. i 12. – 13. i 19-20 April 2008 na Kopaoniku realizaovali smo radionice sa sledećim temama

 1. tim bilding, pisanje projeka
 2. kreirali smo novu letnju turističku ponudu za Kopaonik (na osnovu koje su kasnije usledila unapredjenja letnje ponude)
 3. Ekološka akcija čišćenja Kopaonika posle turističke sezone


 

Mladi radom kroz organicaciju stiču saznanja i veštine ktoz:

 • Timski rad
 • Javni nastupi i prezentacije ideja
 • Pisanje i priprema projekta
 • Realizacija i vođenje projekta i grupe
 • Informacione tehnologije za potrebe kreativne prezentacije
 • Organizacione veštine
 • Podizanje ekološke svesti
 • Kreativne veštine
 • Boravak u prirodi

Mladi stiču neformalna znanja i veštine na osnovu kojih dobijaju preporuke korisne za dalji angažman u zajednici ili profesionalnoj orijentaciji, učestvuju na različitim aktivnostima u prirodi.

Naš višegodišnji rad i realizovani projekti sa iskustvima jesu garancija da želimo pozitivan razvoj mladih i zajednice!

 

Uključi se i postani deo tima… FORMA

 

UPITNIK ZA PRIJAVU U ORGANIZACIONI TIM
UPITNIK ZA PRIJAVU U ORGANIZACIONI TIM

 

UPITNIK ZA PRIJAVU UČESNIKA NA MANIFESTACIJU
UPITNIK ZA PRIJAVU UČESNIKA NA MANIFESTACIJU

 

Mlad čovek treba svoje vreme da ispuni korisnim sardžajima, prema njegovom interesovanju kojim jača svoje intelektualne i duhovne kapacitete svoje ličnosti. Kultura, aktivizam, predstavlja domen kojom se obogaćije svaki pojedinac pored svih drugih intelektualnih i stručnih edukacija.

Upravo naše udruženje daje prostor za kulturnu emancipaciju i kreativno napredovanje mladih kroz upoznavanje sa veštinanama koje u savremenom dobu trebaju svakom pojedincu.

Pred Vama je udruženje Splavarenje Ibrom Spust Bez granica iz Leposavića. Sa tradicijom postojanja od 2003 godine i svojom bogatim iskustvom u vođenju i edukovanju mladih.

Mladi imaju mogućnosti da steknu temeljna znanja o načinu organizovanja kroz timski rad, aktivno učešće i vođenje organizacije, pisanja projekata, medijskog nastupa, multimedijalnog marketinga, promovisanje zdravih stilova života, rad na unapredjenju turističkih potencijala sredine i nacije, unapredjuje ekološku svest, radi na izdavaštvu,

Putovanja, druženja, upoznavanje lepota, tradicije i kulture naše zemlje, upoznavanje tradicija drugih nacija jeste kulturni impuls svakome ko želi da razvija svoju mentalnu širinu, otvorenost, ljudskost.

Mladi u svom razvojnom periodu svakako trebaju da ispune vreme vežbajući kroz rad na projektima kako bi se spremili i sazreli tako obogatili svoje stručne kompetencije.

Izvolite posetite nas.

Poklonite nam poverenje i postanite deo tima!

Splavarenje Ibrom - Rafting on the Ibar river

Rafting na Ibru predstavlja splavarenje i spustanje niz reku čamcima i splavovima u podnožju Kopaonika od opštine Leposavić do opštine Raška